Diskretion

Diskretion

Det du säger till mig, stannar hos mig. Jag kommer inte att föra information kring dig eller din person vidare till tredje person. Jag lovar dig 100% diskretion.

Fotomaterial

Jag kommer att uppmuntra dig att ta kort under våra sessioner. “Före” och “Efter” (och ibland “under tiden” kort).
Om du vill att jag fotograferar kan du vara säker på att jag inte nyttjar korten på något sätt utan att ha fått ditt tillstånd.

Telefonkontakt för trygghet

Innan vår första session kommer vi att ha en kostnadsfri telefonkontakt. Där kan du ställa alla frågor du vill kring handhavandet och jag kommer också att ställa ett antal frågor kring dig. (Tidigare erfarenhet av organisation, lite kring familjesituation, storlek på boende och lite om vad du önskar av sessionerna). Om du vid vår kontakt skulle känna tveksamheter kring metoden eller mig som person så har du möjlighet att avbryta. Jag vill att du ska känna dig 100% trygg med mig i ditt hem.

Förtroende

Du behöver inte känna att du ska “för-röja” på något sätt innan jag kommer. Jag har sett det mesta och blir utmanad och sporrad av oorganiserade utrymmen. Det är därför jag älskar att arbeta som organisationskonsult.
Jag kommer att se möjligheterna i dina utrymmen och mitt uppdrag är att låta dig göra detsamma.

I din takt

Jag finns där för dig, och kommer att lotsa dig steg för steg mot din målbild. Du bestämmer hur mycket du orkar och hur snabbt. Behöver du vila en stund på grund av att det är fysiskt eller känslomässigt tungt, så tar vi en paus. Jag kommer att göra allt för att “känna in” dig och handleda dig framåt i din egen takt.