Blogg

Övrigt

Inga fler uppdrag förrän tidigast september

Hej fina ni!

“Här kommer sommaren, ger liv igen”
Textrad från “Balsam Boys”. Känner ni till den gruppen?
Nååå….solen skiner och jag, liksom kanske ni, har precis avslutat ett fantastiskt midsommarfirande.

Så här i sommartider får jag möjlighet att utvärdera hur året varit hittills.
Det har varit en intressant och omtumlande vår, med medverkan i tidningar, i “Morgonpasset i P3” och “Efter tio med Malou” på TV4.
Detta har föranlett att jag fått anledning att strukturera upp och balansera mina uppdrag som KonMarikonsult, visavi heltidsarbete, familj och annat och jag kommer inte att kunna ta emot nya uppdrag förrän tidigast september.

Det känns viktigt att få detta skrivet så att ni kanske inte hinner bygga upp starka förväntningar innan tar er tid att kontakta mig.

Med det skrivet så önskar jag er en fantastisk sommar.
Andas.
Önska.
Genomför.

Kram Annimoure

Gruppföreläsning

Gruppföreläsning i Västerås, Eskilstuna eller Örebro?

Är du nyfiken på KonMarimetoden eller utövar den redan och vill inspirera dina arbetskamrater, din släkt eller vänner?
Har du en lokal till förfogande där det finns Internetuppkoppling, möjlighet att visa bildspel?
(Tidigare inbokade gruppföreläsningar har varit i privata hem, i förvaltningslokaler och i konferensrum på skolor.)
 
Jag föreläser gärna för er i mindre grupp, minst 5 personer, max tolv personer.
 
Jag berättar om grunderna i metoden, men ger även tid till fördjupning där ni kan ställa personliga frågor till hur ni kan tänka kring er egen process. Vi samtalar kring målbilder och ni får möjlighet att bläddra i böckerna signerade av Marie Kondo och får med er checklistor hem.
Pris: 250:-/person
Hör av dig via kontaktformuläret så hittar vi en tid som kan passa er.

Uncategorized

Örebro, Västerås, Eskilstuna?

Hej fina ni!

Regnar det lite på er också idag? Välkommet säger jag, både för oss själva och naturen.

Om du bor i Örebro, Västerås, Eskilstuna eller närliggande orter till dessa och vill ha
stöttning i att organisera upp lite inför att skola- och arbete startar upp igen efter semestern så har jag tid lördagen den 11 augusti. (En av mina klienter var tvungen att skjuta upp på grund av svårigheter att få barnvakt).

Behöver du hjälp att skapa en målbild? Hitta “spark joy”känslan när du går igenom dina kläder? Har du fastnat på någon kategori? Känner dig överväldigad över antalet ting och förvirrad över var du ska börja? Behöver du hjälp i att strukturera upp i vilken ordning du ska ta dina övriga saker? Vi tittar tillsammans igenom dina kategorier och jag hjälper dig att få ordning, en gång för alla.
Hör av dig via mitt kontaktformulär om du vill boka en femtimmarsession med mig.
800:-/h

Ha en fin lördag!

Kram Annimoure

 

Uncategorized

Liknelsen mellan Rubriks kub och KonMarimetoden

För några veckor sedan lärde jag mig att lösa “Rubrik´s kub”.
Efter att jag lärt mig kände jag mig lite “dum”. Det hade ju varit så lätt hela tiden. Allt är ju bara uppbyggd på en särskild metod och att steg för steg göra en viss förutbestämd dragserie. Oavsett hur rörig kuben sett ut från början, eller var bitarna är placerade i förhållande till varandra.
Jag som trodde att det hade varit omöjligt, att det bara var “få förunnat att lösa den” (supersmarta människor), gjorde det nu med hjälp av metoden som steg för steg gör att kuben får alla färger på rätt plats. Grön vid grön. Gul vid gul.

Och det är där jag ser liknelsen med KonMari. Att ens hem verkligen kan kännas som ett rörig Rubriks kub, och att det kan kännas lika omöjligt som att lära sig lösa kuben. Man känner att det är få förunnat att ha ordning hemma (superorganiserade människor).
Men genom att ha tålamod och lita på metoden, att göra alla små dragserier i en särskild ordning, så KOMMER hemmet att ligga där en dag, löst och klart. Och du tänker förvånat “Vad LÄTT det var ändå!”

Uncategorized

Vas efter vas…

…med klientblommor fyller jag. Den lilla sköra Klientknoppen som upplever sig vara kvävd av ogräs, men som sedan, efter en rensning, gödning och omsorg faktiskt stolt sträcker på sig och säger “Jag är fin, det är min tur nu.”
Knoppen utvecklas till en blomma som sträcker ut sina kronblad och vänder sig efter solstrålarna, ivrig att se var mer som finns där ute.

Imorgon ska jag på den här veckans tredje konsultationsuppdrag. Denna gång återigen en ny klient och jag verkligen längtar efter att få göra samma fantastiska resa även med henne, se henne blomma ut och vända ansiktet mot solen. <3 

Uncategorized

“Sista-minuten”erbjudande

På grund av en avbokning kan jag nu erbjuda er som bor i Norrköping eller Linköping KonMarikonsultationer på torsdag 12/7 och/eller fredag 13/7.

Jag erbjuder 8 timmars konsultation, antingen båda dagarna eller en av dagarna, för halva ordinarie priset.

Naturligtvis erbjuder jag 100% diskretion.

Hör av dig till mig via kontaktformuläret om detta är av intresse så talas vi vid via telefon senare ikväll om dina önskemål och tankar.

Först till kvarn gäller. (Jag uppdaterar sidan när båda dagarna är bokade)
(Tack alla som hörde av sig. I de flesta fall har vi kunnat lösa bokningar ändå, men det kommer säkerligen att komma fler avbokningar. <3 )

Ta väl hand om er alla fina!