Uncategorized

Örebro, Västerås, Eskilstuna?

Hej fina ni!

Regnar det lite på er också idag? Välkommet säger jag, både för oss själva och naturen.

Om du bor i Örebro, Västerås, Eskilstuna eller närliggande orter till dessa och vill ha
stöttning i att organisera upp lite inför att skola- och arbete startar upp igen efter semestern så har jag tid lördagen den 11 augusti. (En av mina klienter var tvungen att skjuta upp på grund av svårigheter att få barnvakt).

Behöver du hjälp att skapa en målbild? Hitta “spark joy”känslan när du går igenom dina kläder? Har du fastnat på någon kategori? Känner dig överväldigad över antalet ting och förvirrad över var du ska börja? Behöver du hjälp i att strukturera upp i vilken ordning du ska ta dina övriga saker? Vi tittar tillsammans igenom dina kategorier och jag hjälper dig att få ordning, en gång för alla.
Hör av dig via mitt kontaktformulär om du vill boka en femtimmarsession med mig.
800:-/h

Ha en fin lördag!

Kram Annimoure

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *