Uncategorized

Konsultuppdrag gnistrar

Jag har fått en fin gåva. Under Kristi Himmelsfärdshelgen har jag hjälpt en fantastiskt fin familj genom metoden. Det visar inte bara på en tillit till metoden, utan också till mig som person som berör mig så. Vi gick igenom kläder, böcker, papper och några komonokategorier (blandade kategorier) och även en hel del av det som berör sentimentala ting.

Det är så otroligt att se utvecklingen varje gång. Från att klienten kan känna sig tveksam och orolig i klädeskategorin, till att känna sig lite mer säker på sina val vid böcker. Vid papper lite mer funderingar rent praktiskt, men vid övriga komono så är det ofta något som hänt. Säkerheten i metoden gör att urvalet går lättare och fortare. Klienten har lärt känna sig själv och behöver mindre och mindre guidning. Metoden, att välja med känsla, är något de tar med sig hela livet sedan och det är den som blir livsförändrande.

Jag älskar att få vara en del av detta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *